You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ZA Mikulášem, čertem a andělem


Milí zákazníci,

nastal advent, Vánoce jsou zase o něco blíže, a děti začínají s radostí i obavami vyhlížet Mikuláše.

Dny se stále krátí, Vánoce se blíží, děti jsou více netrpělivější a dospělí možná vystresovanější.
Přijďte tedy víkend 3. a 4.12. strávit k nám. V teple, klidu a vánoční atmosféře můžete nakoupit ještě chybějící věci pro předvánoční přípravy, vybrat dárky pro své blízké, dát si něco dobrého k jídlu a hlavně – VÁNOČNĚ SE NALADIT.

V sobotu 3. a neděli 4.12. budou především pro vaše děti připraveny naše vánoční dílničky. Najdete je v přízemí před Datartem. Nechte děti nazdobit si jejich perníček či baňku, vyrobit vánoční řetěz nebo zápich se stromečkem.
Navíc si pro děti naše prodejna pralinek BonBon připravila „marcipánovou dílnu“, kde si děti mohou samy vymodelovat figurky z marcipánu dle vlastní představy a fantazie. Vyrobené výtvory si děti mohou odnést domů – jako dárek, či jako pochoutku. Marcipánovou dílnu navštivte v 1.patře před prodejnou BonBon (vedle Sephora).

Dílničky jsou tu pro vás po oba dny vždy v čase 11:00 – 17:00 hodin (nebo do rozdání).

 

A v neděli 4.12. nám v Šestce bude chodit Mikuláš s čertem a andělem a dětem výměnou za básničku, písničku či sdělení přáníčka Ježíškovi nadělí nějakou tu sladkost a ovoce. Potkat je můžete v čase 11:00 – 17:00 hodin (či do rozdání nadílky).

Slavnostní adventní neděle v klidu a pokoji. To jsou neděle u nás.
ZA vánočními nákupy, ZA adventem na Šestku.

Za spolupráci a dodání nadílky děkujeme našemu Albertu!

Krásný předvánoční čas všem,
Vaše Šestka