You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Léto v zenu!


LÉTO V ZENU

Léto je v plném proudu a s tím se již objevují první slevové akce na letní kolekce! TO SI NESMÍTE NECHAT UJÍT! 
Naše fashion prodejny vás čekají a pomohou vám s výběrem z jejich pestré nabídky letních kalhot, kraťasů, šatů i sukní, košil, halenek a topů. Do práce i na výlety, na setkání s rodinou i přáteli, do přírody i do města. A kam vyrazíte vy? 

 
K vodě i do vody
Nejvyhledávanějším letním kouskem jsou samozřejmě plavky. Těch není nikdy dost!
Různé tvary a střihy, pro muže, ženy i děti, široké barevné škály a doplňky, pro styl i sport. No, a vyberte si! ...
Ano, vyberete si. U nás vždycky!
Zajímavé trendy kousky objevíte v prodejně Calzedonia, spíše sportovnější styl naleznete ve Sportisimu a plavky pro všechny si můžete vybrat v prodejně Extreme Intimo.

A že ještě nemáte zcela vyladěnou postavu do plavek? Nevadí! Nikdy není pozdě navštívit naše fitcentrum Gymstory – to je totiž fitko přesně pro tebe, fitko pro všechny. Nabídka aktivit i relaxace je široká a ještě se to dá stihnout, tak to zkus ?
Nově můžete v Gymstory využít také 3 solária, tak si přijďte udělat základ, ať vás pak prudké slunko nespálí doruda.


Léto v pohybu
Aktivní milovníci léta nemohou minout prodejny RockPoint a Sportisimo s nabídkou oblečení a potřeb do přírody, do každého počasí i na sport. Určitě navštivte také prodejnu Tchibo Outlet, kde se sice nabídka zboží obměňuje, ale je vždy za zcela bezkonkurenční ceny!

Nejlépe chutná na čerstvém vzduchu
Slunné dny a teplé večery lákají trávit co nejvíce času venku, na čerstvém vzduchu. Venku přece chutná nejlépe! Tak připravte svým blízkým a známým letní občerstvení v jakoukoliv denní dobu : snídani na balkoně, piknik v parku či na louce nebo pořádnou grilovačku na zahradě. 
Všechno potřebné pořídíte v prodejnách Banquet a Tescoma, ingredience nakoupíte v našem Albertu a zde se můžete inspirovat zajímavými recepty https://www.albert.cz/recepty.   

Bezpečně i v létě
Nikdy však nezapomeňte přibalit i kvalitní sluneční kosmetiku s dostatečně vysokým faktorem. Určitě si vyberete v naší dm drogerii, Yves Rocher nebo Lékárně 6ka. Před sluníčkem je nutno chránit také oči. S výběrem vhodných slunečných brýlí vám rádi poradí milí odborníci v našich prodejnách Relax a Grand Optical.

 

U nás opravdu pořídíte vše a již při nákupech se budete cítit jako na dovolené. Tak proč tento pocit nezakončit sladkou tečkou?
Třeba kvalitní zmrzlinou z Fruitisima, čerstvým trdlem z Trdlokafé nebo Homerovským donutem od Donuter Donuts – nově k dostání v prodejně BonBon v 1.patře!


K nám se totiž jezdí za pohodovými a klidnými nákupy.
Léto v zenu všem!