You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Classic Drive vol. 6 opět na střeše Šestky!

Classic Drive vol. 6 opět na střeše Šestky!

Již tradičně se u nás koná oblíbený každoroční sraz autoveteránů a zajímavých youngtimerů do roku výroby 1999 na naší střeše Classic Drive vol. 6.

Ano, letos je to již šestý sraz na stejném místě. I proto jsme zvolili letošní motiv ve znamení “šestek” = Šestý sraz v OC Šestka na Praze 6 = prostě pošesté na Šestce!

V sobotu 4.září 2021 se od 12:00 hodin můžete těšit na automobily či motorky zejména z let 70. až 90., avšak zavítají i vozy daleko starší. Bude k vidění cca 200 automobilových krasavců vymazlených do posledního detailu. Bohatý doprovodný program zahrnuje prohlídky, ukázky i odborné konzultace.


To si nemůžete nechat ujít! Vezměte kamarády, děti i celou rodinu a přijďte si k nám zavzpomínat na minulost a možná uvidíte i auta, která si pamatujete ze svého dětství nebo alespoň ze starších filmů. K vidění budou opravdu skvosty i různé „limitky“.

Kromě toho se můžete osvěžit v naší stylové pop-up kavárně z palet od Fruitisimo, kde najdete nabídku fresh drinků, vody, kvalitní kávy, oblíbených zmrzlin a donatů z našeho Donuter Donuts!

Vstupné je dobrovolné a jménem pořadatelů za něj děkujeme.


A spojte příjemné s užitečným! Pokochejte se unikátními vozy, dejte si oběd či sladkou sváču a rovnou nakupte potřebné věci pro děti školou povinné. Od školních tašek, potřeb, svačinových boxů, po sportovní boty a módní kousky do lavic. Akce "Hurá do školy" je zde.

A MY MÁME PRO VÁS SAMOZŘEJMĚ I NĚCO NAVÍC! Tedy naši milí prodejci - pouze v sobotu, v rámci srazu si navíc pro vás připravily zcela speciální slevy jen u nás na Šestce tyto prodejny :

LÁTKY MRÁZ     Speciální sleva 15% na celý sortiment látek a galanterie

CCC     Sleva 15% na všechny nezlevněné produkty. Sleva se nevztahuje na dárkové karty a produkty UNICEF a QUAZI. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi. 

PECKA MODELÁŘ     Sleva 12% na veškeré zboží skladem


TO SI VÁŽNĚ NEMŮŽETE NECHAT UJÍT! 

Uvidíme se již v sobotu.
Těšíme se na vás!
Vaše Šestka

Vstupem na akci souhlasí návštěvníci s pořizováním fotografií a zvukových a zvukově obrazových záznamů své osoby. Tyto fotografie, zvukové a zvukově obrazové záznamy mohou být pořadatelem použity pro jakékoliv reklamní, propagační a podobné účely, a to bezplatně.