You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Zpátky na 6

Zpátky na Šestku … zase o krok blíž RADOSTI!


Otevírací doba OC Šestka od 10.5.2021

Albert :             8:00 – 22:00 hod.
Prodejny :        9:00 – 21:00 hod


čtvtek 17.6. : NOVĚ je možnost i PCR testu ze slin
Naše testovací místo Covid Point vám od čtvrtka 17.6. udělá také PCR test ze slin s garantovaným výsledkem do 24 hod. A to pro všechny kategorie : samoplátce za cenu 814 Kč, indikace lékařem na žádanku, 2x PCR test zdarma pro pojištěné v průběhu 1 měsíce.


úterý 1.6. : OTEVŘELI JSME HLÍDANÝ KOUTEK TIME OUT!
Vychutnejte si své nákupy i něco dobrého k jídlu v klidu a pohodě, a naopak svým dětem dopřejte po dlouhé době prostor pro jejich řádění a fantazii. Náš Dětský koutek Time Out je otevřen a připraven právě pro vaše ratolesti : https://www.oc-sestka.cz/obchod/default/time-out-detsky-koutek/. Tak toho využijte k oboustranné spokojenosti. 
 

pondělí 31.5. : OTEVŘELI JSME FOODCOURT A KAVÁRNY !
Jsme rádi, že si u nás konečně můžete i v klidu posedět a načerpat sil u dobrého jídla z našeho foodcourtu. A pro dobrou kávu si můžete skočit do našeho Fruitisimo stánku! Oblíbené Café Broadway se vám otevře ve středu 9.6.
Jen vás prosíme o dodržování maximálního počtu lidí u jednoho stolu, tj. 4 osoby (pokud se nejedná o rodinu). Dále dodržujte i dostatečné rozestupy, používejte dezinfekci a noste ochranu dýchacích cest (mimo konzumaci).

V případě konzumace v našem foodcourtu a kavárnách můžete být vyzváni Policií či Hygienickou stanicí hl. m. Prahy k předložení :
     - negativního testu na covid-19 (čestné prohlášení, kopie samotestu, certifikát o testu - antigen
       ne straší než 72 hodin a PCR ne starší než 7 dní), nebo
     - potvrzení o očkování (platnost je až 22 dní od aplikace první dávky), nebo
     - potvrzení o prodělaném onemocnění (v max. délce 180 dní od prokázání nemoci)


Tak dobrou chuť!
? 


Vážení zákazníci,

s velkou radostí Vás vítáme zpět v našem opětovně otevřeném obchodním centru Šestka.

Všechny prodejny a téměř veškeré služby jsou připraveny splnit vaše dlouho odkládané potřeby a přání. Většina z nich si pro vás připravila lákavé slevové akce a léto se pomalu blíží. Doplňte tak chybějící věci nebo prostě jen udělejte radost sobě či svým blízkým. Zasloužíme si to všichni!  

 

Předem Vám děkujeme za respektování nařízení a dodržování veškerých opatření. Jedině tak se nám podaří se radovat i nadále.

K tomu můžete využít testovací místo AG Covid Point na našem střešním parkovišti, kde vám pracovníci Českého červeného kříže udělají antigenní testy s výsledkem do 20 minut do e-mailu. Testování probíhá DENNĚ v čase 9 - 18 hodin a doporučujeme ONLINE objednání předem na www.covidpass.cz. Potvrzení o výsledku negativního testu je platné 72 hodin. V rámci zdravotního pojištění je testování zdarma 1x za týden. Pro samoplátce je cena 300Kč (s vytištěným orazítkovaným potvrzením) a 200Kč (bez vytištěného potvrzení, pouze zaslaného emailem) Testování je prováděno testy, které jsou uznávány i pro cestování v rámci Evropské Unie. 
NOVĚ od 17.6. je možnost i PCR testů ze slin a výsledek garantován do 24 hod. A to pro všechny kategorie : samoplátce za cenu 814 Kč, indikace lékařem na žádanku, 2x PCR test zdarma pro pojištěné v průběhu 1 měsíce.

Test NENÍ podmínkou pro vstup do obchodního centra, avšak je nutností pro využití některých služeb (kadeřník, holič, kosmetika apod.). Snadno dostupným testováním také získáte jistotu, že nenakazíte nikoho ze svých blízkých.

Podmínkou pro vstup do veškerých vnitřních prostor je však respirátor typu FFP2 a více, příp. nanorouška. Proto jsme ke vstupu do OC z vnitřního parkoviště instalovali automat s nabídkou certifikovaných respirátorů FFP2, domácích testů, dezinfekčními gely Dermacol i dětskými rouškami. DĚKUJEME.

Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na vás!

Vaše OC Šestka

Základní pokyny a návštěvní informace

 

Vaše bezpečnost je naší prioritou, proto prosíme návštěvníky o dodržování následujících pravidel:

- Mějte nařízenou ochranu úst a nosu : respirátor FFP2  
- Používejte rukavice
- Dodržujte bezpečné rozestupy
 (minimálně 2 m)
- Dezinfikujte si pravidelně ruce, prostředky k tomu určené jsou umístěny u vchodů do centra, ve společných prostorách centra i v jednotlivých provozovnách
- Dbejte pokynů jednotlivých prodejců týkající se omezení počtu osob v provozovně (1 osoba na 15m2)