You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ZA jarními nákupy


DO ŠESTKY (NEJEN) ZA JARNÍMI NÁKUPY 


Jaro pro nás často symbolizuje začátek něčeho nového. A proto právě nyní přicházíme s novým konceptem ZA. A proč vlastně ZA?

OC Šestka se dynamicky mění, myslíme na naše návštěvníky a neustále vytváříme nové možnosti vyžití. A to nejen nákupní, ale také zážitkové, sportovní nebo umělecké. Chceme vám říct, že k nám do OC Šestka můžete vyrazit prostě ZA vším.
ZA nákupy, ZA zážitky, ZA skutečným uměním nebo ZA sportem.


A co jiného patří k jaru více než výrazné barvy, neobejde se bez nich tedy ani nově uvedená grafická podoba naší komunikace. Hravost! Právě díky ní nás tak spolehlivě poznáte mezi všemi ostatními na první dobrou.

Přijeďte ji k nám prozkoumat na vlastní oči, přijďte se podívat, jak pro Vás Šestku měníme. Přijeďte ZA nákupy v nových obchodech, přijďte ZA uměním v naší Sky Gallery Šestka, přijďte ZA sportem do našeho nového moderního fitcentra Gymstory.
Přijďte zkrátka ZA tím, co máte rádi! To vše u nás naleznete!


Do Šestky ZA nákupy!


ZA sportem :
GYMSTORY - Začněte nový příběh vašeho těla!

Zatímco dosud jste byli zvyklí navštěvovat Šestku pro nákupy a zábavu, nyní si u nás můžete také zacvičit.

Ve velkorysých přízemních prostorách o celkové ploše 1.700 m2 jsme otevřeli moderní fitcentrum, kde na vás čekají nejmodernější stroje značky Hammer z USA, a kromě klasického vybavení můžete využít i širokou nabídku cvičení ve větších i menších skupinách při skupinových lekcích ve cvičebních sálech a funkční tréninky. Důraz je kladen na dostupnost individuálních osobních tréninků. 
Vybavení doplňuje indoor běžecká dráha, multifunkční sál pro TRX, jógu a pilates, sál pro indoor cycling a rozlehlá kardio zóna.
Naše fitcentrum nabízí také největší překážkovou dráhu v České republice, vhodnou nejen pro trénink na závody typu Spartan Race, ale pro každého, kdo má rád výzvy.

A to není jediný benefit, který vám nabízíme. Prioritou Gymstory je zdravý přístup ke cvičení! Filozofie cvičení stojí na IDEOMOTORICKÉ TERAPII, při níž dochází ke zlepšení stability těla, nárůstu síly v končetinách a zvýšení hybnosti v kloubech a odstranění potíží s bolestmi zad, kyčlí, ramen a dalších kloubů. 



ZA uměním a ZA zážitky :
SKY GALLERY ŠESTKA
Naše galerie se z nákupní pasáže rozšířila i ven nad příjezdovou rampu, kde své umístění našla čtyřmetrová socha z leštěného nerezu pod názvem Vodní elektrárna vážící jednu tunu od umělce Lubomíra Typlta, a nejnověji také do prostor fitcentra Gymstory, kde jsou u recepce instalovány cartoon a pop art díla od autora Pasty Onera.


GAME WORLD 
Muzeum her – unikátní retro arkádová herna!

Pod názvem GAME WORLD je i nadále provozována pod značkou Cibien´s Corner a je největší hernou tohoto typu ve střední Evropě!

Přijďte si zavzpomínat na své dětství, užít si skvělou zábavu a poznat něco nového v největším videoherním muzeu v České republice. Čekají na vás hry skrz všechny platformy od herních konzolí, počítačů, arkádových automatů až po mobilní telefony. Průřez videoherní historií od jejích počátků až po současnost si u nás užije celá rodina, nadšenec do techniky, retrohráč i sběratel.



ZA něčím na zub :

Trdlokafe - nejnovější a nejvoňavější přírůstek najdete v přízmí pod travelátorem. Nemůžete ho přehlédnout ani minout a vůně těchto dobrot vás spolehlivě přitáhne blíž. 


Naše kuře grilované - návrat k tradici křehkého grilovaného kuřete z českého chovu.
Také v zeleninových salátech a bagetách, možno objednat na objednávku připravit i pro domácí party!


Bylanské uzeniny
Značka Bylanské uzeniny je na trhu již od roku 1979 a velmi si zakládá na kvalitě a poctivé práci. Proto v jejich výrobcích najdete jen maso a koření. Nabízí kvalitní čerstvé domácí uzeniny, výsekové maso a jiná občerstvení.
Prodejnu najdete hned vedle stánku – také v přízemí naproti hlavnímu vchodu. 


NA ŠESTKU PROSTĚ ZA VŠÍM, CO MÁTE RÁDI!