You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ZA Classic Drive vol. 7


ZA Classic Drive vol. 7


Již posedmé se sjedou na naší střeše veteráni ze všech koutů naší země. Po roce se nám vrací Classic Drive vol. 7, přehlídka historických automobilů vyrobených v 50. až 90. letech minulého století i tzv. youngtimerů, vozů se stářím od 25 do 29 let se sběratelským potenciálem.

 

Akce proběhne v sobotu 10. září od 12:00 do 18:00 na naší střeše, která navíc nabízí atraktivní výhled na areál Letiště Praha.

 

Bude k vidění až 200 automobilových krasavců vymazlených do posledního detailu.

Mají nepopsatelný styl a vzbuzují výjimečnou atmosféru majestátnosti i určité nostalgie – automobiloví veteráni v nás dokážou rozproudit emoce, i když žádného nevlastníme. Kdo by dokázal při pohledu na takové vozy zůstat chladný?

Oblíbenost akce dokazuje i fakt, že ji v uplynulých ročnících navštívily tisíce nadšenců všech věkových kategorií.

Nachystaná je přehlídka vozidel vyrobených do roku 1999. Jedná se především o automobily a motorky z jedinečných 70. až 90. let, nicméně fanoušci pořádného „old-schoolu“ potěší účast i vozů daleko starších. Průměrné stáří přihlášených automobilů je okolo 40 let. Návštěvníci uvidí auta, která jsou nejen krásná a mají vysokou estetickou hodnotou, ale pyšní se také zajímavým investičním potenciálem.

 

Přehlídku půvabných karosérií i pořádně dunivých motorů zpestří také doprovodný program, zahrnující prohlídky, ukázky i odborné konzultace.

Nebude chybět ani stylový foodtrack s lákavou nabídkou občerstvení.

 

Vezměte kamarády, děti i celou rodinu a přijďte si k nám zavzpomínat na minulost.  Možná uvidíte i auta, která si pamatujete ze svého dětství nebo alespoň ze starších filmů. K vidění budou opravdu skvosty i různé „limitky“.


Vstupné je dobrovolné a jménem pořadatelů za něj děkujeme.

TO SI VÁŽNĚ NEMŮŽETE NECHAT UJÍT! 

Uvidíme se na střeše a těšíme se na vás!
Vaše Šestka

Vstupem na akci souhlasí návštěvníci s pořizováním fotografií a zvukových a zvukově obrazových záznamů své osoby. Tyto fotografie, zvukové a zvukově obrazové záznamy mohou být pořadatelem použity pro jakékoliv reklamní, propagační a podobné účely, a to bezplatně.