You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

VŠE NA VAŠI LETNÍ DOVOLENOU POŘÍDÍTE U NÁS!



Léto je tu v plné síle a vám stále něco chybí pro vaše letní dobrodružství?
V OC Šestka jsme pro vás připravili pestrou nabídku, která vám usnadní a zpříjemní přípravu na letní dovolenou. Od módních kousků až po sportovní vybavení – u nás najdete vše, co potřebujete.

K vodě i do vody
Plavky jsou neodmyslitelným kouskem letní výbavy. Ať už hledáte elegantní modely, nebo sportovní střihy, naše prodejny vás nezklamou. V Calzedonia najdete trendy kousky nabízí, zatímco Sportisimo praktické a sportovní varianty.
Pokud ještě nejste zcela připraveni předvést svou letní figuru, navštivte naše fitcentrum Gymstory . Zde najdete nejen širokou nabídku cvičení, ale i relaxační, kde se můžete připravit na léto.
Nezapomeňte ani na solária, která vám pomůže získat zdravý základ pro opalování. Vyhnete se tak nepříjemnému spálení a budete se cítit skvěle.

Léto v pohybu
Pro milovníky aktivního životního stylu máme připravený sortiment v prodejnách RockPoint a Sportisimo. Najdete zde vše potřebné pro turistiku, cyklistiku, běhání i další sporty. Oblečte se do funkčního a stylového oblečení, které vás nezklame ani v tom nejnáročnějším terénu.

Nejlépe chutná na čerstvém vzduchu
Léto je ideální čas pro pikniky, grilování a venkovní stolování. V prodejnách Tescoma, Pepco a Action najdete vše pro přípravu lahodného občerstvení. Ať už plánujete snídani na balkoně, piknik v parku nebo velkolepou grilovačku, u nás si vyberete. Ingredience pro vaše kulinářské dobrodružství najdete v Albertu, kde vás čeká bohatý výběr čerstvých potravin. Navštivte také inspirativní sekci s recepty , kde najdete skvělé tipy na letní pochoutky.

Bezpečně v létě
Ochrana před sluncem je nutná. V dm drogerii, Yves Rocher a Lékárně 6ka najdete širokou nabídku sluneční kosmetiky s vysokým ochranným faktorem.
A co by to bylo za léto bez stylových slunečních brýlí? Navštivte Relax a Grand Optical, kde vám odborníci rádi poradí s výběrem těch nejlepších brýlí pro vás.

Četba a společenské hry
Léto není jen o fyzických aktivitách a opalování, ale také o relaxaci a zábavě ve společnosti rodiny a přátel. Co by mohlo být lepší než strávit teplý večer s dobrou knížkou nebo zábavnou společenskou hrou?
V OC Šestka najdete širokou nabídku literárních pokladů v Knihy Dobrovský a Levné knihy. Od napínavých románů přes inspirativní biografii až po krásné dětské knížky – u nás si vybere každý knihomol.
A pro ty, kteří milují společenské hry a chtějí si užít nezapomenutelné chvíle s přáteli, je zde prodejna Pompo. Nabízíme hry pro všechny věkové kategorie a zájmy – od strategických deskových her až po rychlé a zábavné party hry. Těšte se na večery plné smíchu a soutěžního ducha!


Zábava chybět nesmí
Nákupy v OC Šestka si můžete zpestřit návštěvou interaktivní „kostičkové herny“ Brick Corner, kde pustíte uzdu své fantazie.
Pokud jste fanoušky videoher, zaskočte do Game World a užijte si pořádnou porci zábavy.

Sladká tečka
Po nákupech si zasloužíte odměnu! Zastavte se ve Fruitisimo na osvěžující zmrzlinu nebo si dopřejte lahodné trdlo v Trdlokafé.


Ať už plánujete dovolenou u moře, v přírodě nebo ve městě, u nás pořídíte vše potřebné.
Užijte si nákupy v OC Šestka a připravte se s námi na léto plné zážitků a pohody.
Těšíme se na vás a přejeme vám krásné a pohodové léto!
Vaše Šestka