You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Víkend se stylistkou



NEVÍTE SI RADY S KOMBINOVÁNÍM OBLEČENÍ nebo SE BOJÍTE VÍCE SE ODVÁZAT? 
Přesně pro vás máme o víkendu stylistku. ZDARMA!


Tuto sobotu 16. a neděli 17.9., vždy v čase 10:00 – 18:00 hodin, vám bude k dispozici milá a usměvavá stylistka Zuzana

Zuzanu Čadkovou vždy móda přitahovala jako magnet, a to i přesto, že se její kariéra už v průběhu studia vysoké školy ubírala spíše obchodním směrem.
Prvním náznakem toho, že se módě bude věnovat opravdu profesionálně, přišla s nabídkou pracovat pro jednu prémiovou značku a její franšízy v České republice. Její klientela se postupně začala rozrůstat, a tak spojila příjemné s užitečným a začala podnikat v oboru stylingu jako osobní stylista.
I přesto, že má zkušenosti s focením i přehlídkami, stále více inklinuje k osobní klientele. Spolupracovala a stále spolupracuje s mnohými českými značkami a produkcemi.

Každou práci považuje za jedinečnou a baví ji především rozmanitost. Ke každému klientovi přistupuje velmi individuálně tak, aby jeho oblečení odpovídalo povaze, potřebě a prostředí, ve kterém žije.
Nevěří na univerzální návody a jejím cílem je vždy to, aby se klient/klientka cítili opravdu šťastní a spokojení. Velmi často jim změna v šatníku změní i celý život. Stanou se sebevědomějšími a mnohdy úspěšnějšími.
Věří, že se v Čechách pomalu služba stylisty začíná “zabydlovat” a není tedy už vnímána jen jako služby pro VIP osobnosti.

Občas je potřeba udělat první krok a nebát se vystoupit ze své komfortní zóny. A je to zcela jistě krok správným směrem.

Proto neváhejte a přijďte k nám do Šestky. Služby stylisty nejsou jen pro VIP osobnosti, jsou pro každého z vás a ZDARMA. 
Zuzana vám poradí, zodpoví otázky a v případě vašeho zájmu zajde i na společný nákup nových kousků do vašeho šatníku.  

Nenechte si tuto příležitost ujít! Zuzanu najdete na jejím označeném stanovišti v 1.patře Šestky - mezi prodejnami O2 a INTIMISSIMI.
A pokud tam nebude, nebojte a vyčkejte. Právě se totiž věnuje zájemci před vámi.



Využijte tento víkend ke stylovým a navíc výhodným nákupům svého nového outfitu. 
V rámci oblíbené nákupní akce a díky profesionálním radám naší Zuzany to půjde snadno.

Užijte si pohodový víkend na Šestce.