You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tary Parkour Show



Mega autogramiáda a parkour show 20. června 2024.

Máme pro vás super novinku! Ve čtvrtek 20. června se v přízemí obchodního centra Šestka, u prodejny Pompo, uskuteční událost, kterou si rozhodně nechcete nechat ujít. Od 17:00 do 19:00 vás čeká mega autogramiáda a parkour show s jedním z nejpopulárnějších českých youtuberů a parkouristů – Tarym!

Co vás čeká?

  • Autogramiáda: Tary bude podepisovat speciální plechovky a další fanouškovské předměty. Chcete mít doma něco opravdu cool? Kupte si v prodejně Pompo exkluzivní výherní plechovky, které vám Tary osobně podepíše!
  • Parkour show: Připravte se na dechberoucí parkour show! Tary vám ukáže své neuvěřitelné triky a dovednosti, které ho proslavily na YouTube a sociálních sítích. Bude to nezapomenutelný zážitek!
  • Merch: Nepropásněte příležitost pořídit si Taryho originální merch!


Praktické informace:

  • Místo konání: přízemí Šestky, u prodejny Pompo
  • Datum a čas: 20. 6. 2024, 17:00 – 19:00
  • Vstupné: Zdarma


Tato akce je skvělou příležitostí setkat se s Tarym, udělat si s ním selfie a užít si den plný adrenalinu a zábavy. Přijďte s přáteli a rodinou a zažijte nezapomenutelné chvíle!

O Tarym:
Tary je český youtuber a profesionální parkourista, který se proslavil díky svým videím na YouTube, kde sdílí své parkourové triky, tipy a životní styl. S více než milionem sledujících patří mezi nejvlivnější osobnosti české YouTube scény. Jeho vášeň pro parkour a schopnost inspirovat ostatní ho činí oblíbeným mezi fanoušky všech věkových kategorií.

Neváhejte a přijďte se podívat na Taryho v akci! Bude to bomba!