You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Stále jsme tu pro Vás!

KLIKNI : Seznam aktuálně otevřených prodejen


Otevírací doba OC i Alberta se od 12.4.2021 se vrátila do standardních časů :

Albert: 8:00 – 22:00 hod.
Prodejny: 9:00 – 21:00 hod. = není-li v Seznamu aktuálně otevřených prodejen uvedeno jinak



Vážení zákazníci,

na střešním parkovišti Šestky můžete využít testovací místo AG Covid Point, kde vám pracovníci Českého červeného kříže udělají antigenní testy s výsledkem do 20 minut formou SMS. Testování probíhá DENNĚ v čase 9 - 18 hodin. Doporučujeme ONLINE objednání předem na www.covidpass.cz. Potvrzení o výsledku negativního testu je platné 48 hodin. V rámci zdravotního pojištění je testování zdarma každé tři dny, samoplátci a cizinci za test zaplatí 450 Kč včetně certifikátu v češtině, angličtině nebo němčině, 350 Kč pak za test bez potvrzení.

Test NENÍ podmínkou pro vstup do obchodního centra, ale dostupným testováním získáte jistotu, že nenakazíte nikoho ze svých blízkých.


PODMÍNKOU PRO VSTUP DO OC NAOPAK JE RESPIRÁTOR FFP2. 
 
Proto jsme jsme ke vstupu do OC z vnitřního parkoviště instalovali automat s nabídkou certifikovaných respirátorů FFP2, dezinfekčními gely Dermacol i dětskými rouškami. DĚKUJEME


Vážení zákazníci,

jsme tu pro Vás za každých okolností. V OC Šestka děláme vše pro to, abychom respektovali a dodržovali nařízení i doporučení vlády a zároveň Vám poskytli bezpečné a příjemné prostředí pro Vaše klidné nákupy.

V této souvislosti také upozorňujeme, že jsou stále uzavřeny všechny volně přístupné dětské prvky, atrakce a odpočinkové zóny. V centru není poskytována služba bezdrátového internetového připojení a otevřené gastro provozovny fungují pouze v režimu výdeje "s sebou".

Na základě ukončení nouzového stavu s platností od 12.4.2021 00:01 hodin se otvírací doba našeho OC a stejně tak i Hypermarketu Albert vrací do standardní doby, tj. 08:00 - 22:00 hod. I nadále však platí omezení dostupnosti některých sortimentů zboží v Albertu (např. hračky, oblečení a obuv pro dospělé, dekorace apod.).

Seznam otevřených obchodů doplnily navíc prodejny s dětským oblečením a obuví, papírnictví a čistírna. V provozu samozřejmě i nadále zůstávají i další důležité provozovny (např. prodejci drogistického zboží, léků, optiky, domácí potřeby apod. - ZOBRAZIT SEZNAM), kde Vám i v této nelehké době bude umožněno bezpečně a pohodlně nakoupit potřebný sortiment.

I v této složité době jsme tu stále pro Vás a děláme vše proto, abyste si u nás mohli bezpečně nakoupit vše nezbytné. 

Nebojte, spolu to zvládneme!
Vaše OC Šestka

Základní pokyny a návštěvní informace

 

Vaše bezpečnost je naší prioritou, proto prosíme návštěvníky o dodržování následujících pravidel:


- Mějte nařízenou ochranu úst a nosu : respirátor FFP2  
- Používejte rukavice
- Dodržujte bezpečné rozestupy
 (minimálně 2 m)
- Dezinfikujte si pravidelně ruce, prostředky k tomu určené jsou umístěny u vchodů do centra, ve společných prostorách centra i v jednotlivých provozovnách
- Dbejte pokynů jednotlivých prodejců týkající se omezení počtu osob v provozovně (1 osoba na 15m2)