You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nákupy v zenu


OC Šestka v rukou nové kreativní agentury

S radostí oznamujeme, že jsme zahájili spolupráci s kreativní agenturou VMLY&R, která se bude podílet na správě našich sociálních sítí, public relations a přípravě eventů. V Šestce pro vás chystáme velké věci a už se nemůžeme dočkat, jak je budeme efektivně komunikovat směrem k vám, naším zákazníkům.

Již delší dobu jsme přemýšleli nad celkovým konceptem komunikace, kterým bychom veřejnosti představili všechny možnosti, které nákupní centrum nabízí.
OC Šestka je skvělým místem pro nákupy, zábavu, relaxaci i volnočasové aktivity. Najdete u nás také unikátní fitness centrum Gymstory vybavené nejmodernějšími stroji, běžeckou dráhou, sálem pro indoor cycling a dráhou pro trénink například na Spartan Race.

Díky spolupráci s agenturou VMLY&R jsme přišli s konceptem nákupů v zenu, čím poukazujeme na klidné a pohodové prostředí OC Šestky v porovnání s přeplněnými nákupními centry. Jsme místem, kde si u nákupů můžete opravdu oddechnout, nikam nespěchat a mít dostatek prostoru na všechno potřebné. Kromě obchodů klademe velký důraz i na doprovodné aktivity a akce a prostory obchodního centra také pravidelně zdobíme uměleckými díly.  V současné době například probíhá v naší Sky Gallery Šestka výstava obrazů umělce Pasty Onera.

Těšíme se na vás!
Vaše Šestka