You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nákupy jsou moje terapie


Lednové předsevzetí: být v pohodě, udržet se ve formě a... proč ne, udělat si radost nějakým tím nákupem! U nás v Šestce si můžete všechna tato přání splnit pod jednou střechou.

Po hektickém vánočním období, kdy jsme se proháněli obchody v hledání dokonalých dárků pro naše blízké, je čas trochu zpomalit a zaměřit se na sebe. Využijte lednových slev, které jsou jako stvořené pro malou terapii formou nákupů. A nebojte se, v OC Šestka můžete vybírat v klidu a pohodě, bez stresu a dlouhých front.

Začněte nový rok s úsměvem a vyberte si z široké nabídky obchodů, kde na vás čekají zimní slevy a akce, které vám zpříjemní začátek roku. Od módy až po elektroniku, u nás najdete vše, co vám na očích (nebo v srdci) leží.

 

A co takhle spojit příjemné s užitečným? Vaše nákupní terapie může přejít v terapii pohybem. Fitness centrum Gymstory je tu pro všechny, kteří si dali předsevzetí zůstat ve formě nebo ji dokonce vylepšit. A nezapomeňte, že po dobrém workoutu si zasloužíte i trochu toho rozmazlování – třeba novým sportovním outfitem, který právě ulovíte v jednom z našich obchodů.

A aby toho nebylo málo, OC Šestka pro vás připravila i skvělou novinku – kostičkovou hernu Brick Corner! Toto je místo, kde můžete zapomenout na čas a vrátit se do dětských let. Společně s vašimi dětmi si hrajte, stavte, animujte …. Brick Corner nabízí zábavu pro celou rodinu a je skvělým místem, kde trávit čas, když venku řádí lednové počasí.

 

Tak neváhejte a navštivte OC Šestka, kde na vás čeká úžasná atmosféra, výhodné nákupy a nekonečná zábava. Nákupy jsou skutečně terapie – terapie pro tělo, duši i peněženku. A kdo ví, možná si odnesete nejen slevy, ale i nové přátelství nebo inspiraci pro další předsevzetí tohoto roku.

Těšíme se na vaši návštěvu!
Vaše Šestka