You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Do Šestky ZA Streetfighter


Do Šestky ZA Streetfighter

 

Je to zase tady, po dvou letech se k nám do garáže vrací amatérské MMA turnaje! Proběhnou opět pod hlavičkou organizace I Am Fighter (IAF). Bojovníky odhodlané vyždímat ze sebe to nejlepší tentokrát čeká divácky atraktivní prostředí klecí. Ty jsou pro bojovníky bezpečnější, ale na pohled budí drsnější a realističtější dojem než žíněnka.

 

Přihlášení amatérští zápasníci jsou nažhaveni na pořádný fight. Jde jim opravdu o hodně! A možná to bude zrovna jejich večer, který jim naprosto změní život. Pojďte je podpořit a zároveň si užít neopakovatelnou atmosféru MMA v podzemních garážích, jejichž nálada je naprosto geniální pro vytvoření atmosféry, kdy jde nejen obrazně řečeno o přežití.

 

Bitvy proběhnou tyto páteční večery: 26.srpna, 2.září a 9.září 2022 vždy od 19:00 hod. v naší garáži.
O přenos programu se postará O2 TV Sport.

 

„Když jsme poprvé dva roky zpátky oznámili výzvu, že hledáme fightery do našeho turnaje, nevěřili jsme, kolik nám přišlo přihlášek. Podařilo se nám nabídnout něco, co tady dosud chybělo – turnaj pro amatérské MMA bojovníky, kteří měli natrénováno, ale scházela jim příležitost se ukázat. Tyto sportovce se snažíme co nejvíce podporovat, protože to u nás zrovna nemají jednoduché,“ prozrazuje Petr Ondruš, spoluorganizátor projektu IAF Streetfighter.

 

To, že je tento třídílný seriál zápasů MMA naprosto delikátní záležitostí, dokazuje také účast Makhmuda Muradova, Davida Kozmy, Petra Knížete nebo Martiny Jindrové. Navíc k nám letos zavítají i účastníci nově natáčené reality show I AM FIGHTER a další hvězdy českého MMA. Bojovat se bude ve více váhových kategorií a nebudou chybět ani ženská klání.

 

Vstupenky můžete zakoupit přes Ticketportal.