You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Den zdraví / 17.narozeniny OC Šestka


V sobotu 11. listopadu 2023 se vám u nás na Šestce otevírají dveře nejen k zábavě, ale také ke zdraví. Slibujeme, že to bude den plný aktivit, které vás nejen pobaví, ale také poskytnou užitečné informace pro vaše zdraví. A to vše v rámci naší narozeninové oslavy!

OC Šestka slaví 17 let a chce to oslavit s vámi, našimi věrnými zákazníky.

Den zdraví je akcí, která vás zavede do světa prevence a péče o vlastní tělo. Věříme, že zdraví je to nejcennější, co máme, a tak jsme pro vás připravili řadu vyšetření a poradenství zdarma. Přijďte se s námi radovat, učit se a oslavovat. Celým dnem vás provede moderátorka a aromaterapeutka Monika Valentová.

Během dne se vy i vaše děti budete moci pobavit i poučit při aktivitách zajištěných našimi nájemci i vybranými externími dodavateli!

Naše LÉKÁRNA 6ka pro vás připravila :
- diagnostiku vlasů se společností Revalid (měření kvality vlasu s doporučením na následnou péči)
- přístrojovou diagnostiku imunitního systému (přístroj pracující na principu romanospektroskopii, který vyměřuje množství karotenoidů (antioxidantů ) v lidské buňce, podle čehož se dá zjistit, jak je na tom člověk s imunitou = měření úrovně lidské imunity během 1 minuty) 
- prezentace vitamínových doplňků stravy s maskotem Marťánkem
- prevence a léčba Alzheimerovy choroby = projekt Terrapino aplikace / screening a prevence Alzheimerovy nemoci. Terrapino je první komplexní mobilní aplikace zaměřená na screening a prevenci Alzheimerovy nemoci.


Navštívit můžete naše fitcentrum GYMSTORY, vše si prohlédnout a pobavit se s přítomnými trenéry nejen o tom, jaké cvičení je pro vás tou nejlepší volbou. Gymstory si přizval i své partnery MultiSport a FitMeal, a společně vytvořili neodolatelnou nabídku :

MultiSport bude v čase 10 – 17:00 v prostorách Gymstory měřit na přístroji IN BODY tělesné hodnoty tuku, vody a svalové hmoty v těle s výkladem a vysvětlením hodnot. A navíc dostanete ZDARMA zkušební kartu MultiSport na 10 dní! www.multisport.cz

FitMeal : „My vaříme, Vy máte čas žít!“ Momentálně nejkvalitnější krabičková dieta na trhu! Poprvé v Gymstory si od tohoto dne můžete své denní balíčky s čerstvým jídlem a přesně spočítanými kaloriemi přímo pro Vás vyzvedávat v Gymstory. Zde bude nové odběrové místo a FitMeal pro všechny klienty, kteří se zúčastní této akce  chystá 10% slevu na své objednávkyV čase od 10:00- 17:00 bude ochutnávka! www.fitmeal.cz

KAŽDÝ NÁVŠTĚVNÍK GYMSTORY ZÍSKÁ TYTO DÁRKY!
Nemusíte přijít cvičit! Přijďte se jen podívat a zjistit, co vše můžete udělat pro své zdraví a jak správně začít! 
Váš start nového začátku budete mít díky těmto dárkům získaných na DNI ZDRAVÍ zcela zdarma!


Prodejna zdravotních matrací a polštářů MAGNIFLEX vám v rámci svých přednášek vyřeší otázky „Jak vybrat správnou matraci“ a „Výběr správného polštáře“ i s názornou ukázkou v jejich showroomu v přízemí.

GRAND OPTICAL vám změří zrak zcela zdarma, RELAX odprezentuje vývoj vlastních produktů, představí ochranné doplňky pro sport a vyzokušet si můžete veškeré zimní vybavení a v showroomu eKOLO se dovíte vše potřebné pro správný výběr elektrokola. 

Pro děti připravila dětská tělcovična MONKEY'S GYM oblíbenou opičí dráhu a zamlsat si mohou v prodejně BONBON při ochutnávce čokolády slazené stévií.

A TO STÁLE NENÍ VŠECHNO!
Na vnitřním parkovišti potkáte moderní vůz záchranné služby, doplněný 2 raritními staršími sanitkami k prohlédnutí.

Svou účastí doplní aktivity také lékaři z místní Ústřední vojenské nemocnice se stanovišti na téma : zdravá záda, dermatologie a prevence proti kouření.

Na podiu v přízemí si můžete 2x za den vyslechnout přednášky na téma :
- Duševní zdraví od Mgr. Michaely Levíčkové
- Zásady první pomoci od záchranáře Jiřího Dittricha
- Benefity hmyzí potravy od zástupce společnosti Farmerio
 

A protože je to také naše narozeninová oslava, nesmíme zapomenout na zábavu!
Nejen děti si mohou na speciálním Fruit Biku šlapáním vyrobit svůj ovocný drink a zahrát si pohybovou hru Beat Saber ve virtuální realitě.
Ti menší ocení oblíbený facepainting vč. možnosti maskování drobných oděrek a zranění :-) a zkusit si své chirurgické dovednosti na simulátoru, jediném v ČR.
Pro odvážlivce všeho věku bude připraveno ochutnávka hmyzích potravin soplečnosti Farmerio, které jsou plné bílkovin a energie.

Nesmí chybět ani kreativní workshop - ANIMAČNÍ TVORBA! Navštívit jej můžete v prostoru v 1.patře vedle Humanicu, a to v čase 10:00 - 17:00 hod. 
Veškeré informace ZDE.


... A JEDNO PŘEKVAPENÍ JEŠTĚ BUDE!
Jak je již zvykem, tak si řada našich obchodů pro vás připravila atraktivní narozeninové slevy pouze pro tento den! ... stále je doplňujeme, ale na ty první můžete nahlédnout ZDE.


Těšíme se na vás v sobotu 11. listopadu od 10:00 do 18:00 hodin u nás v Obchodním centru Šestka.
Udělejte něco pro své zdraví a zároveň si užijte skvělou zábavu.
Nashledanou na Den zdraví a 17. narozeninách!
Vaše Šestka