You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Den otevřených dveří

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V GYMSTORY

 

V úterý 25.ledna 2022 máte vstup do našeho fitcentra Gymstory celý den zdarma, navíc od 17 hodin s programem a soutěží o členství.

 

 

Zatímco dosud jste byli zvyklí navštěvovat Šestku pro nákupy a zábavu, nyní si u nás můžete také zacvičit. V Gymstory najdete mnoho NEJ! Velkoryse vybavená funkční zóna se dvěma funkčními konstrukcemi od renomovaných značek ESCAPE a LIFE FITNESS, tři velké pneumatiky, dlouhá dráha na tlačení a tahání saní, největší vnitřní překážková dráha se dvěma šikmými výběhovými rampami, perfektně vybavený velký sál s technologií měření tepové frekvence a spálených kalorií všech účastníků lekcí, indoor cycling s technologií ICG CONNECT - zatím ojedinělou v ČR, nové posilovací stroje Hammer, kardio stroje od LIFE FITNESS, sauna a již brzy kryokomora. Samozřejmostí je silová zóna s možností odhodu činky na podlahu, velké množství jednoručních činek, kettlebells, vipr a mnoho dalších pomůcek pro trénink.

 

V Gymstory je k dispozici profesionální tým trenérů, kteří všichni využívají stejný zdravotní tréninkový koncept tzv. ideomotorickou terapii – IMT. Každý náš trenér má různý výběr cviků, odlišný druh komunikace, jiné vedení tréninku, ale všichni bez výjimky využívají bezpečnou metodu IMT a respektují tak vrozené pohybové souhry, se kterými každý z nás přichází na svět.

 

 

CHCETE DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ?
V úterý 25.1. bude v Gymstory Den otevřených dveří s celodenním vstupem zdarma!

Od 17.00 budou probíhat ukázkové individuální a skupinové tréninky a lekce, a to bez přestání ve čtyřech zónách tak, aby si vše mohl vyzkoušet opravdu každý.

 

Zacvičit si přijdou také tváře fitka Hanka Mašlíková a David Svoboda a další hosté.

 

Program doplní soutěž o členství – každý návštěvník se vyplněním soutěžní karty automaticky dostává do slosování o členství v našem fitcentru - ve hře je členství až na půl roku! Úplná pravidla zde.

 

Tak se přijďte podívat a přesvědčit, že v Gymstory můžete začít příběh i Vašeho těla!

 

Těšíme se na Vás!

OC Šestka a Gymstory