You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

DARUJTE KONKRÉTNÍMU DÍTĚTI DÁREK K JEŽÍŠKU

Vánoční kouzlo pro děti z Unhoště – Darujme společně radost!


EDIT 14.12.2023 :
Milí přátelé a podporovatelé,
s radostí vám oznamujeme, že vaše velkorysost nemá hranic! Díky vašemu nadšení a ochotě pomáhat jsme společně dosáhli úžasného milníku – všechny QR kódy, které jsme měli k dispozici pro naši charitativní akci na podporu dětí z DDM Unhošť, byly využity. Děkujeme vám z celého srdce za vaši štědrost a za to, že jste se rozhodli být součástí této krásné iniciativy.

Ale nezastavujeme! S nadšením a optimismem oznamujeme zahájení druhého kola!  Máme připravenou novou sadu QR kódů, takže můžete přispět znovu nebo se zapojit, pokud jste tak ještě neučinili.
Každý váš příspěvek, velký či malý, má obrovský význam a my věříme, že s vaší pomocí můžeme i toto druhé kolo udělat stejně úspěšným jako to první. Připojte se k nám, každý příspěvek a každé sdílení pomáhá!
Děkujeme vám za vaši nekončící podporu, jste důkazem toho, že když se spojíme, můžeme udělat velké věci. Jdeme do toho společně – začínáme druhé kolo! Děkujeme, že jste s námi.
Vaše Šestka



Vánoce jsou časem plným radosti, štědrosti a tepla. Jsou ale také příležitostí, jak ukázat naši podporu a lásku těm, kteří to potřebují nejvíce.

Připojte se k nám a udělejme letošní Vánoce nezapomenutelné pro děti z Dětského domova v Unhošti. Každý z nás může přispět vybranou částku konkrétnímu dítěti a společně tak splníme přání, která si malí obyvatelé domova přáli. Váš dar udělá radost dítěti, které si zaslouží pocítit radost a lásku v této magické době. Společně můžeme ukázat, že vánoční duch sdílení a štědrosti je stále živý!

Jak to funguje? Je to rychlé, snadné a moderní. 

  1. V přízemí Šestky najdete tabuli, na které si vyberte konkrétní dítě z DDM v Unhošti
  2. U každého dítěte jsou přiřazeny 3 QR kód, které odpovídají vybranému dítěti a uvedené částce (200, 300 a 500,- Kč), kterou můžete přispět
  3. Jednoduše naskenujte vybraný QR kód a proveďte platbu přímo ze své bankovní aplikace
  4. Po úspěšné platbě fixou škrtněte použitý QR kód, abyste označili, že tento konkrétní příspěvek je již zajištěn a pomohli nám tak soustředit pozornost na další děti a jejich přání.
  5. Sdílejte tuto akci s přáteli a rodinou, aby společně s vámi mohli přispět na další dárky.


Tabuli najdete u hlavního vstupu do Šestky před prodejnou Sportisimo.


 

Chcete darovat hmatatelný dárek?

Pokud máte raději osobní výběr dárků, máte také možnost. Knihy, kosmetiku, hry, sportovní náčiní a další vhodné dárky můžete zabalené položit pod vánoční strom ve fitcentru Gymstory v přízemí Šestky, a to až do 20.12.2023. Tým Gymstory se následně postará o to, aby byly všechny tyto dárky bezpečně a včas doručeny dětem do Dětského domova v Unhošti před Štědrým dnem.

 

Vaše štědrost a podpora mohou udělat toto vánoční období nezapomenutelným pro děti, které si zaslouží pocítit všechnu kouzelnou atmosféru svátků.
Děkujeme za každý příspěvek a přejeme vám krásný adventní čas plný radosti a pohody.

S láskou,
Vaše Šestka