You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vánoce na Šestce – šťastné a veselé & klidné a bezpečné!


VÁNOCE NA ŠESTCE


Milí zákazníci,
Vánoce jsou tady a my jsme tu stále pro vás. 


OTVÍRACÍ DOBA PO DOBU VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ :  


Jsme připraveni vám splnit jakékoliv přání a představy či pomoci s výběrem vhodného dárku. U nás najdete dárek pro každého.

Máme skvělý tip i pro ty, co si neví rady: Dárkové poukazy OC Šestka!
K zakoupení jsou na naší pobočce České pošty a to v hodnotě 200 Kč a 500 Kč. Nechť si obdarovaný sám vybere, po čem jeho srdce touží.

Přijďte si k nám nakoupit nejen dárky, ale i vše nezbytné na pečení cukroví nebo dekoraci vánočního stromečku. Široký sortiment domácích doplňků najdete v Banquet, Mobax City (Porcelán Outlet) nebo v pobočce Tescoma


Samozřejmostí je již také probíhající prodej vánočních stromků, chvojí a jmelí v krytém parkovišti i na střeše, kde nabídku doplní od 19.12. také stánek s kapry

Neopomeňte si zpříjemnit nákupní čas dobrou kávou s něčím sladkým v naší Café Broadway, doplnit vitamíny freshem z Fruitismo a hlad po kultuře zažene prohlídka naší Sky Gallery Šestka s aktuální výstavou p. Jiřího Načeradského.

Skvělý den doporučujeme zakončit hromadou zábavy v naší jedinečné herně GAME WORLD.


Přijeďte se k nám přesvědčit na vlastní oči a užijte si pohodlné a bezpečné nákupy. O volná parkovací místa strach mít nemusíte, je jich dost v kryté části pod střechou, nebo v nekryté přímo na střeše centra a máme i speciální místa pro rodiče s dětmi. Příjezd i výjezd je u nás navíc vždy jen pouhou otázkou chvilky. 

Tak nás navštivte a udělejte radost sobě a svým blízkým.

Moc se na vás těšíme!
Vaše OC Šestka




Děláme také vše pro to
, abychom respektovali a dodržovali nejnovější nařízení vlády a zároveň Vám poskytli bezpečné a příjemné prostředí pro Vaše klidné nákupy.

Podmínkou pro vstup do veškerých vnitřních prostor obchodního centra je stále respirátor typu FFP2 a více, příp. nanorouška. Pro snadnou dostupnost ochranných prostředků jsme ke vstupu do OC z vnitřního parkoviště instalovali automat s nabídkou certifikovaných respirátorů FFP2, domácích testů, dezinfekčních gelů Dermacol a dětských rouškek.

Dle aktuálního nařízení vlády ze dne 25.11.2021 je zakázáno konzumovat jídlo a nápoje ve vnitřních prostorách OC, tj. i za chůze na pasáži.

Všechny gastroprovozy jsou však nadále otevřeny = přijďte si pro něco dobrého!


Na našem foodcourtu nově platí stejné podmínky jako v běžných restauracích, tj. posadit se a konzumovat u nás mohou pouze návštěvníci s prokazatelností O-N (platné a plně dokončené očkování proti covid-19 nebo prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech), jež bude vyžadována při vstupu do ohraničeného prostoru sezení.

Stejné podmínky pro usazení platí v kavárně Café Broadway nebo restauraci Running Sumo Sushi. 

Všichni ostatní si mohou veškeré jídlo a nápoje vzít "s sebou".

Vaše bezpečnost je naší prioritou, proto prosíme návštěvníky o dodržování následujících pravidel:

- Mějte nařízenou ochranu úst a nosu: respirátor FFP2 a více, příp. nanoroušku 
- Používejte rukavice
- Dodržujte bezpečné rozestupy
 (minimálně 2 m)
- Dezinfikujte si pravidelně ruce, prostředky k tomu určené jsou umístěny u vchodů do centra, ve společných prostorách centra i v jednotlivých provozovnách
- Dbejte pokynů jednotlivých prodejců týkající se omezení počtu osob v provozovně (1 osoba na 10m2)

 

Letošní novinky, ze kterých se můžete stále těšit:  

GYMSTORY
Již nyní můžete začít nový příběh vašeho těla! Unikátní fitcentrum je vám otevřeno!

NAŠE KUŘE GRILOVANÉ
Návrat k tradici křehkého grilovaného kuřete z českého chovu. Dobrou chuť.

OKAY
SINSAY 
GAME WORLD / Cibien’s Corner 
NKD 
SPORTISIMO 
KNIHY DOBROVSKÝ 

I nadále můžete využít FotoPoint v přízemí, hned vedle úložných boxů. Zde si můžete sami kdykoliv a rychle udělat průkazové fotografie, a navíc také veselé fotky či dokonce pohlednice.

 

Stejně tak je vám k dispozici testovací místo AG Covid Point na našem střešním parkovišti, kde vám pracovníci Červeného kříže udělají antigenní testy s výsledkem do 20 minut do e-mailu. Na vyžádání také PCR testy ze slin s garantovaným výsledkem do 24 hod.

Testování probíhá DENNĚ v čase 9 - 18 hodin a JE NUTNOSTÍ SE OBJEDNAT PŘEDEM ONLINE NA: www.covidpass.cz